Ale!

Edison Piccollo 3-in-one Digiboksi

Tuotetunnus (SKU): PICCOLO Osasto:

30,00

Helppokäyttöinen kaikille sopiva digiboksi. Helppo käyttää tavalliselle käyttäjälle, mutta ominaisuuksia ja lisätoimintoja riittää. CI+ yhteensopiva. Vain antenni- ja kaapeliverkon maksulliset HD-kanavat edellyttävät erillistä CI+ moduulia. Katso alta yhteensopiva CI+ moduuli. Muista, että CI+ moduuli ja katselukortti pitää aina linkittää yhteen. Ota yhteyttä katselukorttisi tarjoajaan linkitystä varten. CI+ moduulia käytettäessä salattuja kanavia voi vastaanottaa vain 1 kpl kerrallaan. Voit silti katsoa ja tallentaa useampaa ilmaista kanavaa kerrallaan. Laitteessa on myös sisäinen kortinlukija jolla saat toimimaan esim. Canal Digitalin kanavat ja antenni- ja kaapeliverkon maksulliset SD-kanavat.

Edision Piccollo sai oikein hyvän arvosanan 88 % saksalaisen Satvisionin testissä. Katso kuvat.

1 x DVB-T2/C & 1 DVB-S2 viritin. Voit tallentaa ja käyttää ajansiirtoa liittämällä ulkoisen USB-kiintolevyn. Voit tallentaa 2 kanavaa ja katsoa kolmatta kanavaa yhtä aikaa. Tallennusominaisuus edellyttää uudemman ohjelmistoversion asennusta. Liitä nettiin. Paina menu-nappulaa. Valitse system ja software upgrade. Valitse HTTP upgrade. Asenna.

Tekstitykset toimivat. Erinomainen 1080p HD-kuvanlaatu. Ethernet-portti nettiyhteyttä varten ja mahdollisuus liittää WiFi USB-sovitin (katso yhteensopiva malli alta).

Perinteisten digiboksien ominaisuuksien lisäksi ominaisuuksia ovat mm.:
– Youtube
– RSS
– Weather
– Google Maps
– FTP
– Web-TV
– DLNA
– Big2Small

Jos CI+ kortinlukijasi ei toimi, niin asenna CI+ ohjelmistoversio:
1. Lataa tiedosto http://www.satshop.fi/edision/piccollo/.
2. Kopioi tiedosto USB-muistitikulle. Kingston USB-muistitikut ovat luotettavimpia.
3. Liitä USB-tikku digiboksiin ja käynnistä digiboksi.
4. Paina menu-näppäintä ja valitse System – Software update – Upgrade by USB ja valitse upgrade file: uda, upgrade file: filename.abs, upgrade mode: all sw & bootloader.
5. Valitse start. Digiboksi käynnistää itsensä uudestaan ja on valmis.

Huom! Vain englannin-, saksan- ja kreikankieliset käyttöohjeet. Käyttöohjeet nähtävissä valmistajan sivuilla (kts. linkki alla). Suomenkielinen käännös on kamala, joten suosittelemme valitsemaan mieluummin englanninkieliset valikot.

Huom! DNA/Welhon DVB-T2 lähetyksiä varten tarvitset VHF-antennin. Katso sopivat mallit alta.

Varasto loppu