Ale!

LOPPU: Logitech B170

Tuotetunnus (SKU): Logi-B170 Osasto:

10,00

Luotettava langaton 2,4 GHz-tekniikka Vahva ja vakaa langaton yhteys jopa 10 metrin (33 jalan) etäisyydellä. Voit tuntea turvaa pelatessasi tai työskennellessäsi tällä käytännössä täysin häiriöttömällä ja vakaalla hiirellä. Testattu 10 metrin etäisyydellä. Langaton etäisyys voi kuitenkin vaihdella jonkin verran riippuen tietokoneesta ja ympäristöstä.

12 kuukauden pariston kesto Voidaan käyttää jopa vuoden ajan ennekuin on aika vaihtaa paristo. Sulje virta, kun hiirtä ei käytetä ja pidennä näin paristoaikaa. Paristoaika voi vaihdella hieman, riippuen tietokoneesta ja kuinka hiirtä käytetään.

Kätevä liitäntä B170 Wireless Mouse on kirjaimellisesti plug and play. Liitä vastaanotin vain tietokoneesi USB-porttiin – se on ainoa, mitä tarvitaan saadaksesi hiiren ja yhteyden toimimaan. Sinun ei tarvitse siis kytkeä hiirtä tai ladata ohjelmistloa alkaaksesi käyttämään sitä.

Miellyttävä ja helppo ottaa mukaan Hiiren muoto tarjoaa kädellesi sellaista tukea, että voit työskennellä ja pelata kätesi rasiintumatta tuntikausia peräkkäin. Vasen/oikea-hiiriversio, sekä mahdollisuus räätälöidä oikean ja vasemman painikeen toiminta niin, että B170 on täydellinen hiiri molemmille käsille.

Varasto loppu