Ale!

Chromecast 2

Tuotetunnus (SKU): CHRCAST2 Osasto:

20,00

Mikä on Chromecast?
Chromecast on television HDMI-porttiin yhdistettävä suoratoistolaite, jonka avulla voit käyttää puhelintasi ja televisiotasi TV-ohjelmien, elokuvien, musiikin, urheilun, pelien ja muun viihteen suoratoistamiseen. Chromecast on yhteensopiva iPhonen®, iPadin®, Android-puhelimien ja -tablettien sekä Mac®-, Windows®- ja Chromebook-tietokoneiden kanssa.

Videot, musiikki ja pelit helposti television näytölle
Puhelimesi on yksinkertaisen loistava kaukosäädin. Avaa entuudestaan tutut mobiilisovellukset ja toista vaivatta TV-ohjelmia, soittolistoja ja jonoja. Uusia tunnuksia tai latailua ei tarvita. Napauta Cast-painiketta ja katso sisältöä isolta näytöltä. Puhelimella voit helposti säätää televisiota, tehdä hakuja, selata sisältöä ja laittaa sitä jonoon mistä tahansa huoneesta käsin. Voit samalla käyttää puhelinta normaalisti ilman, että suoratoisto keskeytyy tai akku kuluu loppuun.

Rajattomasti viihdettä silloin kun sinulle sopii
Chromecastilla sinulla on mistä valita: tarjolla on tuhansia TV-ohjelmia ja elokuvia, miljoonia kappaleita, radiokanavia, urheilua, pelejä ja paljon muuta. Lisäksi sadat sovellukset sisältävät maksutonta, maksullista tai tilaussisältöä.

Varasto loppu