Tarjoan palveluitani joustavasti kotikäyntinä, etätukena ja toimipisteelläni. Etuasiakkaille hinnoittelu on jatkuvasti normaalia huokeampi. Lisätietoja löydät hinnastosta. Jatka lukemista jos haluat tietää lisää palvelutavoistani.

Kotikäyntipalvelu

Tilaamalla minut kotikäynnille saat laitteesi varmasti, turvallisesti ja helposti kuntoon. Tulen kotiisi keskustelen kanssasi vempeleesi ongelmista ja ratkaisen ne yhdellä kertaa tai otan laitteesi toimipisteelleni huollettavaksi.

Kotikäynneistä saat kotitalousvähennystä.

Etätukipalvelu

Kaipaatko pikaista apua akuuttiin hätään, joka koskee esimerkiksi koneen hidastumista, Facebook-viruksia tai vaikkapa verkkokiintolevyn tai tulostimen ongelmatilanteita? Etätuella näiden ongelmien ratkonta onnistuu. Etätuella voin tehdä myös täysimittaisen vuosihuollon hidastuneelle koneelle vaikkapa toiselle puolelle Suomea.

Etätukeen voit kirjautua vaikka sinulla ei olisi asennusoikeuksia käyttämällesi tietokoneelle.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Toimipistepalvelu

Tarjoan toimipisteelläni yleisimmät huoltotoimenpiteet kiinteään hintaa. Jos lompuuki tuntuu kevyeltä, mutta tietokone, tabletti tai älypuhelin ei toimi, tuo se tutkittavaksi toimipisteelleni. Tutkin laitteesi huolellisesti kelloa katsomatta ja nitistän vian aiheuttavat ongelmat laitteeltasi yksitellen haarukoiden. Voit myös tilata huoltoon noudon lisämaksua vastaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja varaa aika.